Valsedel kommunvalet 2018 | Sverigedemokraterna i Skurup

Valsedel kommunvalet 2018

Under söndagens årsmöte antogs även SD Skurups lista till kommunalvalet senare i år.
SD Skurup är stolta över att presentera en lista med mer än dubbelt så många personer på som förra valet och med en bra mix med erfarna politiker och debutanter.

Lars Nyström hamnade inte helt oväntat på första platsen och gav följande kommentar ”Jag är stolt att återigen fått förtroendet att stå överst på Sverigedemokraternas Skurup valsedel och jag kommer att göra mitt yttersta att leva upp till detta förtroende. Jag kommer att verka för att göra Skurup till en trygg plats att växa upp på och åldras på.”

Pernilla Lidfeldt kom andra plats och säger ”Jag vill verka för att göra Skurups kommun till en trygg och attraktiv arbetsplats för kommunsens uppskattade personal.”

Jimmy Nilsson som blev fjärdenamn kommer att fortsätta verka för en skola med mer ordning och reda. Även skolresultaten genom betygen är något som måste det arbetas aktivitet med, idag har betygen sjunkit under det socialiska styret ner på en skrämmande låg nivå.

Jörgen Lidfeldt vill verka för att Skurups kommun skall fortsätta växa och att antalet arbetsplatser ökar i kommunen med attraktivt företagsklimat.

SD har haft en stor ökning av kandidater till kommunalvalet och vi har fått många nya personer som ställer upp för oss, speciellt kan nämnas en tidigare polis och åklagare som kommer hjälpa oss i vårt arbete med ett tryggt Skurup, i vårt Skurup är det ordning och reda. Även en pensionerad lärare som kommer att hjälpa till med det politiska arbetet med en bättre skolpolitik.

Med en mer Sverigedemokratisk politik efter valet i Skurups kommun kommer vår vackra kommun att blomstra!